Renovering af badeværelse i højeste kvalitet

Badeværelsesrenovering for private boligejere

Drømmer du om at få renoveret og moderniseret badeværelset i dit hjem, så det lever op til dine ønsker og krav i forhold til både æstetik og funktionalitet? Måske har du problemer med skimmelsvamp på badeværelset, som du godt kunne tænke dig at slippe af med? Måske ønsker du at få udskiftet saniteten?

Der er mange forskellige former for renovering af badeværelse, men uanset hvad dine ønsker og behov er, så står vi hos Billes varme ApS klar til at sikre dig den rette løsning. Vi renoverer badeværelser for private boligejere i Frederikssund, Roskilde, Ølstykke og flere andre steder i nærheden.

Eksempler på vores arbejdsområder

En badeværelsesrenovering kan omfatte mange forskellige arbejdsopgaver. Vi kan for eksempel være behjælpelige i forbindelse med:

  • ​Udskiftning af sanitet
  • Montering af ventilation
  • Afhjælpning af skimmelsvamp
  • ​Istandsættelse og renovering af badeværelse.

Vi har fokus på kvaliteten og den personlige service

Det er vigtigt for os, at du får en renovering af badeværelse, der lever op til dine ønsker og behov, men som samtidig også er i en høj faglig kvalitet. Derfor bruger vi den nødvendige tid på at sikre en korrekt håndværksmæssig kvalitet, så du er sikret et både flot og langtidsholdbart resultat.

Vi er et lille VVS-firma, der har fokus på den personlige service. Vi møder altid op velforberedte, og vi overholder altid vores indgåede aftaler.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget det koster at få renoveret sit badeværelse. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken form for renovering af badeværelse du kunne tænke dig, og hvor omfattende opgaven er. Derudover afhænger prisen også af, hvilke materialer vi skal købe ind til arbejdet.

Hvis du kunne tænke dig på forhånd at vide, hvor meget lige netop din badeværelsesrenovering vil komme til at koste dig, så er du velkommen til at kontakte os for en snak omkring dit projekt. Så udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på arbejdet.

Uanset om du kunne tænke dig en mindre modernisering, eller om du i virkeligheden drømmer om et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan også læse mere om montering af varmepumpe.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for yderligere information

Billies varme Aps er en virksomhed med mange års erfaring i faget. Vi er en lille virksomhed, der gennem årene har løst et væld af både store og små opgaver i private hjem og på arbejdspladser. 

Har du behov for yderligere information om vores arbejde, er du velkommen til at tage kontakt til os enten på telefon 31 65 03 03 eller via vores e-mail kontakt@billesvarme.dk.

Skriv til os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt