Montering af varmepumpe og varmepumpeservice

Vi tilbyder alt inden for varmepumper og aircondition

Kunne du tænke dig at udskifte din nuværende varmekilde med en økonomisk og klimavenlig varmepumpe? 

Så hjælper vi hos Billes varme ApS dig gerne med installationen. Vi tilbyder alt inden for varmepumper og aircondition, herunder blandt andet:

  • Montering af varmepumpe
  • Service på varmepumpe
  • Reparation af varmepumpe

Vi arbejder blandt andet for private husejere i Ølstykke, Roskilde, Frederikssund og omegn.

Vælg mellem forskellige producenter og modeller

En varmepumpe er ikke bare en varmepumpe. Der findes både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper, og hvilken du bør vælge afhænger i høj grad af din nuværende varmekilde samt dine ønsker og behov. En luft til vand varmepumpe kan for eksempel opvarme dit brugsvand og sende varmt vand ud i dine radiatorer, hvorimod en luft til luft varmepumpe kan fungere som aircondition om sommeren.

Vi forhandler en række forskellige modeller fra mange kendte brands såsom Panasonic, Daikin og Mitsubishi Electric samt flere andre. Det er alle varmepumper i højeste kvalitet.

Derfor skal du vælge os til montering af varmepumpe

Der er flere fordele ved lige netop at vælge os til installationen af din nye varmepumpe. Vi ønsker især at fremhæve følgende 5 fordele ved at vælge os:

  1. Vi lægger vægt på den personlige service
  2. Vi overholder altid vores aftaler
  3. Vi sikrer dig en montering af varmepumpe i høj kvalitet
  4. Vi er velforberedte
  5. Vi har fokus på din tilfredshed

Hvad koster en varmepumpe?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget en varmepumpe koster. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, og derudover skal du også tage hensyn til dine udgifter til strøm.

Vi tilbyder dog en billig pris på montering af varmepumpe på kun 585 kr. ekskl. moms i timen, og derudover skal der tillægges et kørselsgebyr svarende til en halv times arbejde. Vores anførte priser er ekskl. selve varmepumpen.

Vi udarbejder gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, når vi ved, hvilken varmepumpe der vil være den rette for lige netop dig og din bolig. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog, så finder vi sammen frem til den rette løsning. Du kan også kontakte os angående renovering af badeværelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for yderligere information

Billies varme Aps er en virksomhed med mange års erfaring i faget. Vi er en lille virksomhed, der gennem årene har løst et væld af både store og små opgaver i private hjem og på arbejdspladser. 

Har du behov for yderligere information om vores arbejde, er du velkommen til at tage kontakt til os enten på telefon 31 65 03 03 eller via vores e-mail kontakt@billesvarme.dk.

Skriv til os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt